PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
ORGANIZATIA JUDETEANA BRAILA


Acasa Echipa Noutati Primari Actiuni Comunicate Contact

 • 4

  MOTIUNEA PSD

  Motiunea PSD...
 • 1

  CONSTRUCTIA PODULUI

  Constructia Podului
 • 2

  ABONAMENTE GRATUITE

  Abonamente gratuite ...
 • 3

  ASFALTAREA DRUMURILOR

  Asfaltarea Drumurilor ...

Untitled Document

Pensionarii PSD stiu ca PSD este singura formaiune politica care-i reprezinta
Fanel Burtea, presedinte al Organizaiei PSD a Pensionarilor, Consilier Judetean

 

 

 

Pornind de la realitaile vieii din ultimii 70-80 de ani constatam ca pensionarii, aceasta categorie sociala a anilor actuali au fost cei mai incercai de evenimente si condiiile etapelor pe care le-au trecut.
Afirm aceste lucruri fiindca cei ce sunt pensionari azi au fost acum 40-50 de ani generaia de sacrificiu cand in ritm susinut au realizat industrializarea, electrificarea, dezvoltarea agriculturii la parametri de performana si au ajuns acum la varsta de pensionare sa fie considerai de unele guverne, (vezi anii 1996, 2000, 2005, 2012 si anul 2016 guvernarea tehnocrailor) ca o categorie intreinuta, fara a li se recunoaste meritele.
Pensionarii considera ca doar o fora politica de stanga care este P.S.D., poate sa aduca o schimbare in bine pentru varsta a treia bazandu-se pe valorile libertaii, egalitaii, justiiei si solidaritaii. Noi suntem convinsi ca doar P.S.D. poate crea o societate in care toate categoriile de cetaeni, inclusiv pensionarii sa poata trai in demnitate, fara a fi invrajbii unii impotriva altora.
Pensionarii stiu ca P.S.D. este singura formaiune politica care ii reprezinta, care lupta ca acestia sa aiba un trai cat mai decent (vezi guvernarea Ponta 2012-2015), sa aiba prioritai absolute la odihna, refacere, intr-un cuvant, la sanatate. Organizaia Pensionarilor este un membru important al PSD Braila pentru ca reprezinta aproximativ 20% din totalul membrilor de partid, dar si prin aportul sau la activitaile de zi cu zi ale organizaiei, precum si la activitaile majore la care am participat de la predecedentele alegeri, europarlamentare, prezideniale si locale si pana in prezent, cand ne pregatim pentru cele parlamentare.
Putem spune, fara sa gresim, ca suntem activul cel mai stabil si loial al PSD avand un numar mare de simpatizani din randul cetaenilor braileni.
Pensionarii din Braila sunt constieni ca ceea ce s-a realizat in ultimii ani la Braila privind proiectele edilitar-gospodaresti, de reabilitare si modernizare a spitalelor din jude, a manifestarilor culturale ce sunt organizate an de an, au reusit sa dea sperana ca aici lucrurile facute de reprezentanii P.S.D. sunt inscrise pe linia asteptarilor lor si de aceea vor fi si in continuare in primele randuri a meninerii si fortificarii poziiilor castigate de P.S.D. in judeul nostru.
Suntem convinsi ca PSD, principala fora politica din Romania va ramane pe mai departe alaturi de pensionari pentru ca si nevoile lor sa fie rezolvate potrivit cerinelor unei viei normale si demne.