PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
ORGANIZATIA JUDETEANA BRAILA


Acasa Echipa Noutati Primari Actiuni Comunicate Contact

 • 4

  MOTIUNEA PSD

  Motiunea PSD...
 • 1

  CONSTRUCTIA PODULUI

  Constructia Podului
 • 2

  ABONAMENTE GRATUITE

  Abonamente gratuite ...
 • 3

  ASFALTAREA DRUMURILOR

  Asfaltarea Drumurilor ...

Propunerile pentru Consiliul Loc La Tudor Vladimirescu, locuitorii apreciază lucrările edilitar-gospodărești care se fac în interesul lor


(Primar Constantin Vasile, președintele Organizației PSD T. Vladimirescu)
Încă din anul 2003, când am devenit primar interimar și până în prezent, rezistând la cele 4 tentative de înlăturare a primarului P.S.D. (doar pentru că era de la P.S.D.) am demonstrat că prin lucrurile pe care le-am înfăptuit pentru cetățenii comunei aceștia au hotărât cine le reprezintă interesele și cine trebuie să le fie primar.
De la început am gândit să creez cetățenilor din comuna Tudor Vladimirescu condiții de viață, de educație și modernizare.  Astfel, în cele trei sate componente  ale comunei, s-a introdus apă potabilă, s-au pietruit toate străzile, s-au reabilitat și modernizat cele trei cămine culturale, un stadion de fotbal modern dar și cele trei școli și două grădinițe din care cea de la Scorțaru Vechi întrunește toate condițiile unei grădinițe moderne, baza unei educații normale a tinerei generații.
Avem în lucru modernizarea Centrului Civic al comunei, care este realizat în cele două sate Tudor Vladimirescu și Scorțaru Vechi, modernizare care constă în trotuare, șanțuri pluviale betonate, treceri betonate, băncuță la fiecare poartă și coșuri de gunoi, urmând ca în satul Comăneasca acestea să se finalizeze în anul 2017.
Tot în acest an am făcut lucrări de întreținere pe toate străzile pietruite din comună. Avem în prezent două proiecte pentru asfaltare, unul de 5,5 km pe măsura 7.2 cu bani nerambursabili și un proiect pe Ordonanța 28 de 9 Km de asfaltare în cele trei sate componente ale comunei Tudor Vladimirescu.
Toate aceste lucruri realizate dar și cele care vor urma, au fost gândite pentru modernizare și crearea condițiilor de viață și de educație a generațiilor prezente și viitoare.