PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
ORGANIZATIA JUDETEANA BRAILA


Acasa Echipa Noutati Primari Actiuni Comunicate Contact

 • 4

  MOTIUNEA PSD

  Motiunea PSD...
 • 1

  CONSTRUCTIA PODULUI

  Constructia Podului
 • 2

  ABONAMENTE GRATUITE

  Abonamente gratuite ...
 • 3

  ASFALTAREA DRUMURILOR

  Asfaltarea Drumurilor ...

Untitled Document

TSD - Vocea generaiei tinere
Adrian Marius RINDUNICA,
Consilier Judetean
secretar general al Tineretului Social Democrat Romania,
presedintele Organizaiei TSD Braila

Pentru stimularea participarii tineretului la viaa politica, in cadrul Partidului Social Democrat funcioneaza Tineretul Social Democrat, careia ii revine principala responsabilitate a activitaii politice a partidului in domeniul tineretului. TSD urmareste, cu prioritate, urmatoarele obiective: realizarea de analize privind starea tineretului roman; elaborarea ofertelor politice ale partidului, adresate tinerilor, care sunt incluse in programul electoral si programul de guvernare; iniierea unor programe sociale, economice, politice, educative, culturale, distractive, sportive si turistice, corespunzatoare intereselor si aspiraiilor tinerilor; organizarea de aciuni de pregatire si perfecionare ale tinerilor membri ai PSD, in vederea promovarii acestora in structurile de decizie ale partidului si a asumarii unor responsabilitai si demnitai publice de catre acestia.
TSD este copilul PSD-ului, nascut si crescut de PSD. Atunci cand unui copil ii oferi incredere, acesta creste frumos, se descurca in orice situaie, reuseste sa isi faca muli prieteni, este comunicativ si reuseste sa atraga simpatie. Pentru ca PSD a oferit incredere TSD-ului, am reusit sa crestem frumos, insa fara sa sarim vreo etapa in dezvoltarea noastra. Ne-am descurcat in campanie, dovada ca in administraia locala romaneasca se afla muli tineri, am reusit sa ne facem muli prieteni, insemnand ca TSD este cea mai mare organizaie de tineret din Romania, suntem comunicativi si intotdeauna mesajul nostru a ajuns la urechile cetaenilor. Am atras simpatie din partea romanilor pentru ca ne-am implicat in toate domeniile si am spus ideile noastre pe inelesul tinerilor, pentru ca lor ne adresam.
Inainte de a convinge tinerii sa voteze PSD, am militat pentru a convinge tinerii sa iasa la vot. Votul este o datorie a cetaeanului faa de sine insusi, este un drept castigat cu greu la Revoluia din 1989. Dreptul la vot inseamna democraie. Indemnam toi tinerii sa-si exercite acest drept, sa se responsabilizeze in acest sens, sa ineleaga ca, de fapt, votul inseamna 'remodelarea democraiei cu propriile maini'. 
Suntem vocea generaiei tinere. Toate proiectele noastre s-au adresat generatiei tinere si mai ales, au fost de bun augur pentru acestia. Cum spuneam la inceput, pentru TSD prioritatea este sa realizeze analize privind starea tineretului roman si sa elaboreze proiecte pentru ei. PSD este singurul partid din Romania care elaboreaza proiecte pentru tineri prin structura tinerilor: TSD.