PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
ORGANIZATIA JUDETEANA BRAILA


Acasa Echipa Noutati Primari Actiuni Comunicate Contact

 • 4

  MOTIUNEA PSD

  Motiunea PSD...
 • 1

  CONSTRUCTIA PODULUI

  Constructia Podului
 • 2

  ABONAMENTE GRATUITE

  Abonamente gratuite ...
 • 3

  ASFALTAREA DRUMURILOR

  Asfaltarea Drumurilor ...

Propunerile pentru Consiliul Loc

Organizația PSD de la Unirea sprijină realizarea proiectelor de dezvoltare a comunei

Teodora PUIA, președintele Organizației PSD Unirea și consilier local

Încep prin a le mulțumi celor ce mi-au acordat încrederea și și-au exprimat votul în favoarea mea la alegerile din 5 iunie 2016.  Este o mare onoare pentru mine rezultatul care a făcut ca numai 8 voturi să mă despartă de cel ce a devenit primar pentru încă 4 ani. Acest rezultat mă ambiționează și mă simt obligată față de locuitorii comunei Unirea să continui munca în interesul lor și a comunei noastre. Acest vot de încredere mă responsabilizează și sunt hotărâtă să sprijin, din postura de consilier local și profesor la Școala Gimnazială Unirea, toate proiectele din comună. Alături de echipa de consilieri ai Partidului Social Democrat și de Consiliul Județean Brăila voi sprijini toate proiectele aflate în curs de derulare, dar și proiectele viitoare.
Comuna Unirea prin parteneriat cu Consiliul Județean Brăila a făcut posibil ca reabilitarea Grădiniței din localitatea Unirea să fie finalizată. În această clădire își desfășoară activitatea Poșta și Cabinetul Veterinar ce deservesc locuitorii din comună.
De asemenea, corpul B al Școlii Valea-Cânepii este în proiect de reabilitare și extindere tot prin parteneriat cu Consiliul Județean Brăila.
În ciuda zvonurilor și a discuțiilor purtate de anumite persoane influente din localitate că la conducerea Consiliului Județean Brăila se află Partidul Social Democrat și comunei Unirea îi vor fi îngrădite toate proiectele prezente și viitoare acest lucru a fost contrazis și iată că localitatea Unirea primește finanțare de 60% din valoarea proiectelor de la Consiliul Județean Brăila. Încă odată PSD face ce trebuie să facă și nu se lasă influențat de apartenența politică. Nu pot decât să apreciez ceea ce face Consiliul Județean Brăila pentru comuna noastră și să mulțumesc în numele locuitorilor comunei Unirea.
Partidul Social Democrat sprijină proiectele viabile, proiectele pentru cetățeni, proiectele care ridică nivelul de trai al cetățenilor pe termen lung.
În luna mai s-au asfaltat mai multe străzi în comuna Unirea. Finanțarea pentru acest proiect vine printr-o Ordonanță de Guvern nr. 28/2013, atunci când la guvernare nu era nimeni altcineva decât PSD avându-l în frunte, ca prim-ministru, pe domnul Victor Viorel Ponta.
Pentru că se apropie alegerile pentru senat și camera deputaților, fac apel la electoratul PSD, organizația Unirea, să meargă la vot și să dea votul celor ce merită să-l primească. Vă sugerez să faceți o analiză a ceea ce PNL a făcut pentru comuna noastră.
În  ziua de 8 septembrie 2016, zi în care s-a sărbătorit comuna Unirea, am avut onoarea să îi avem printre noi pe Președintele Consiliului  Județean Brăila, domnul Iulian Francisk Chiriac - PSD, care a vorbit oamenilor și a promis că se va implica în finalizarea proiectelor existente și va sprijinii proiectele următoare, împreună cu  Președintele Partidului Social Democrat,  domnul senator Rotaru Ion  și Prim Vicepreședintele Partidului Social Democrat,  domnul  Aurel Gabriel Simionescu, lideri ai PSD, care au fost permanent alături de cetățenii din localitatea Unirea și localitatea Valea Cânepii.  Cu speranța că împreună știm ce ne dorim și pe cine ne putem baza nu pot decât să vă promit că în continuare echipa PSD se va face simțită în viața dumneavoastră.