PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
ORGANIZATIA JUDETEANA BRAILA


Acasa Echipa Noutati Primari Actiuni Comunicate Contact

 • 4

  MOTIUNEA PSD

  Motiunea PSD...
 • 1

  CONSTRUCTIA PODULUI

  Constructia Podului
 • 2

  ABONAMENTE GRATUITE

  Abonamente gratuite ...
 • 3

  ASFALTAREA DRUMURILOR

  Asfaltarea Drumurilor ...

Propunerile pentru Consiliul Loc

LA COMUNA VICTORIA,
Consilierii PSD, aproape de oameni si de cerințele lor

Victoria importantă la alegerile din vară a consolidat statutul PSD-ului ca fiind cel mai important partid din Brăila. Chiar dacă în comuna Victoria nu am reușit să avem un primar PSD, asta nu înseamnă că organizația PSD Victoria este mai puin importantă.
Cei peste 100 de membri ai PSD Victoria s-au implicat activ în rezolvarea problemelor cetățenilor. Am luptat și luptăm în continuare cu “teroarea” instalată de fostul și totodată actualul primar și credeți-ne, nu e deloc ușor. Am reușit să îi facem pe oameni să înțeleagă că nimeni nu e mai presus de lege. Pe unii i-am convins, pe alții nu am reușit, ori asta ne reproșăm continuu. “Frica” continuă să domine cetățeanul cu sau fără drept de vot.
Suntem o organizație unită. Avem viceprimar în administrația locală și 4 consilieri locali. Încă avem posibilitatea să ne împotrivim ilegalităților care au loc în comuna noastră, avem posibilitatea să facem cunoscute abuzurile actualului primar.
Contează foarte mult, ca și politician să fii aproape de oameni. Ori noi asta am făcut, însă nu numai în campanie electorală. Oamenii s-au obișnuit să vadă politicianul numai în campania electorală. Au fost surprinși și încă se miră că pe noi, membrii PSD Victoria, ne văd în fiecare zi pe stradă, discutând cu ei, întrebându-i de probleme și oferindu-ne să-i ajutăm.
În mediul rural, e mai greu să fii politician, să vorbești despre politică, ideologii, strategii. Aici noi vorbim pe înțelesul tuturor atingând foarte puțin definiția politicii românești.
Partidul Social Democrat Brăila, structura de care noi aparținem, are mare încredere în noi și dorim să nu dezamăgim.
Costel ALBU, consilier PSD în consiliul local Victoria