Despre noi

Share

O Istorie Îndelungată în Slujba Drepturilor Sociale

Partidul Social Democrat (PSD) reprezintă un partid de centru-stânga, având o istorie îndelungată ce se întinde pe parcursul a peste 127 de ani, în care a jucat un rol semnificativ în peisajul politic românesc. Înființat pe fundalul luptei sociale și a mișcărilor muncitorești, PSD își are rădăcinile în apărarea drepturilor sociale și în promovarea valorilor democratice.

Eforturi Continuu Pentru Drepturi și Democrație

De-a lungul existenței sale, PSD a fost un promotor constant al drepturilor sociale, contribuind la consolidarea democrației în România și la orientarea țării către valorile și principiile euro-atlantice. Cu o viziune axată pe egalitate și solidaritate, PSD a militat pentru o societate echitabilă, în care fiecare cetățean să aibă acces la oportunități egale și la un trai decent.

Realizări Remarcabile și Angajament Pentru Viitor

Indiferent de provocările și obstacolele întâmpinate, PSD a rămas ferm angajat în lupta pentru binele comun, având convingerea că progresul și prosperitatea pot fi realizate doar printr-o dezvoltare sustenabilă și echitabilă. Ca urmare a eforturilor sale, PSD a reușit să îmbunătățească nivelul de trai al populației, să apere drepturile lucrătorilor și să promoveze coeziunea socială în țară.

De-a lungul guvernărilor sale, PSD a fost în fruntea unor realizări remarcabile pentru România. Prin politicile sale, PSD a contribuit la aderarea țării noastre la NATO și la obținerea statutului de membru al Uniunii Europene în anul 1995. De asemenea, în timpul președinției României la Consiliul UE în 2019, PSD a fost în centrul unor negocieri și decizii strategice importante pentru viitorul european al țării noastre. În același context, celebrarea centenarului Marii Uniri în 2018 a reprezentat un moment de mândrie națională și de consolidare a identității românești, în care PSD a avut un rol esențial în organizare și în promovarea valorilor unității naționale.

Astfel, Partidul Social Democrat rămâne un pilon al stabilității și al progresului în România, continuând să își dedice eforturile pentru bunăstarea și dezvoltarea țării și a cetățenilor săi.

citește mai multe

Noutăți